Minns du den kalla, vita såsen som man alltidficktillfiskpinnarnai skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligtosmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås tillfisk, faktiskt
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela literoligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Här kommer receptet på den kalla räksåsen som vi hade till den pankopanerade laxen. Vi köpte kinamattillmiddag och ikvällblir det en lugn kväll hemma framför tv´n
Någon spickeskinka kommer viinte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kall sås, litepotatis och grönsaker
Skala äpplet och skär tillsammans med gurkan itärningar. Blanda crème fraiche, keso och majonnäs. Lägg i allt ikesoblandningen och blanda i burken med ananas, ta gärna lite spad från ananasen också
Den funkar garanterat lika bra tillpotatis och en egenpanerad fiskfilé som den gjorde till wrapsen. Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnari vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.