1 dl ekologiska havregryn½ dl kokossocker1 dl kallpressadkokosoljaKör havregryn och kokossocker i mixer så det blir lite mer finfördelat. 1 dl kallpressadkokosolja
Vid en middag i Spanien nyligen skedade min väninna ner generöst med kallpressadkokosolja i en skål med syndigt vitt jasminris (hade nästan glömt hur gott det är
Den kallpressade och Ekologiska Kokosoljan och Kokostvålen kommer från Jakobs Apotek. I det här inlägget tänkte jag prata lite om Kokosoljan och dess egenskaper
Om du inte redan använder kallpressadkokosolja så är det hög tid att börja nu. Jag har tidigare sammanfattat allt fantastiskt man kan ha både ättiksprit och bikarbonat till och nu är det dags för kokosolja, som jag ser som ännu ett nyttigt universalmedel
Om du inte redan använder kallpressadkokosolja så är det hög tid att börja nu. Kokosolja har helt otroliga näringsvärden och farmakologiska möjligheter
Hemmagjord marknadsnougat, ekologisk med kokosolja. Häll i kokosoljan, rör och stäng av värmen. 60 gr kokosolja (vi har valt neutral). 60 gr kokosolja. 60 gr kokosolja (vi har valt neutral). 60 gr kokosolja
Gjorde fina favoritkesoplättar fast jag bytte ut smöret i mot kokosolja. Plättarna smakade nästan som vanligt, kunde känna en liten smak av kokos bara, men det är ju ett helt perfekt sätt att få i sig den nyttiga kokosoljan
1 liten Kravbanan - ca 70 g skalad vikt2½ dl mandelmjölk - eller annan valfri mjölk1 msk jordgubbspulver1 msk kokosolja½ msk linfrögroddar - kan uteslutas eller ersättas med skalade hampafrönMixa allting till en jämn och slät konsistens. 1 msk kokosolja
½ dl kokosolja. Kokosolja och kokosflingor till formen. Smält kokosoljan i en kastrull. ½ dl kokosolja. Smörj den lilla formen med kokosolja och bröa med kokosflingorna, häll i smeten och grädda i ugn i ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.