Denna fläskfilé blev verkligen hur god som helst!! Kommer att göras många gånger!! Passar utmärk på en buffé eller varför inte på en picknick :)!4 port
Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar. Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
börja med att göra en av dessa såser som för övrigt var fantastiskt goda ( jag gjorde båda). Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda
Vi skulle egentligen ha ätit helstekt fläskkarré men eftersom att jag glömde att ta fram den ur frysen i tid så fick det bli en snabblösning medfläskfilé
Skala och hacka löken och vitlöken och bryn detta tillsammans med köttet i smör i en stekpanna. Tärna de soltorkadetomaternaoch låt även dessa gå i grytan
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Har fortfarande den känslan av fredags- o lördagsmat, det ska vara något speciellt. Limemarinerad fläskfilé, klyftpotatis med ett soltorkadetomater - o basilikesmör
Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marinerad fläskfilé. Putsa fläskfiléerna. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.