Kalops med Rotfrukter
Matkonsulten
Matkonsulten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk olivolja
  • En matsked smör
  • 1 kg köttgryta kött
  • 3 vitlöksklyftor, hackad
  • 1 medelstor lök, tärnad
  • 1 burk eller flaska öl
  • 6 dl nötkött buljong, mer efter behov
  • 1 msk Worcestershire sås
  • 2 till 3 msk tomatpuré
  • 1 1/2 tsk socker
  • 1/2 tsk paprika
  • 1/2 tsk salt
  • Nymalen svartpeppar
  • 2 morötter, grovt skivade
  • 2 palsternackor, grovt skivade
  • 1 liten kålrot, grovt skivade
  • 2 msk mjöl, tillval
  • Hackad färsk persilja, till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.