Kalvlever anglais med grönsaksfräs
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200-250 g kalvlever, 1 cm tjocka skivor
  • 1 dl vetemjöl eller idealmjöl
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 krm svartpeppar, nymald
  • 1 krm mejram
  • 50 g bacon, i bitar
  • 3 msk kapris
  • 1 rödlök, i tunna klyftor
  • 75 g broccolibuketter
  • 50 g sockerärtor, delade på längden
  • 1 dm purjolök, skivad
  • 2 tsk rapsolja
  • salt, svartpeppar
  • 1/2 dl rött vin
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk kalvfond, konc.
  • 1 tsk arrowrot
  • salt, svartpeppar
  • kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.