Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. 4 portioner. 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 vitlöksklyftor. 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika)
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizzaigårtillmiddag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Men här kommer receptet på en omelett medskinka, champinjoneroch fetaost. När omeletten börja stelna, vänd omeletten med hjälp av en tallrikoch låt omeletten glida ner igeni pannan
Servera medpotatisklyftor, stekta champinjonerochbroccoli. Men så tänker jag litetilloch bestämmer mig för att så länge det är gott och något nytt som jag inteskrivit om förut så är det väl inget fel att ta med det
Blanda färsen med smör, potatismjöl, ägg, grädde och vatten. rökt skinkaiskivor. Lägg skinkskivori ett lager på färsen så att all färs täcks, och sedan osten
Omeletten tillagade jag i ugnen och jag fyllde den medchampinjoner, skinkaochpaprika. Fräs champinjonernaoch lägg i slutet ipaprikan så att den får fräsa med en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.