KanderadenötterPortioner. Lägg i nötterna när sockret bli- vit gyllenbrunt. Vänd runt tills de är täckta med karamelliserat socker och det börjar knäppa lite i nötterna
Blanda ner nötterna och häll upp på en bakplåtspappersklädd plåt. När nötterna är klara, dra av bakplåtspappret från plåten så att sockret inte fortsätter värmas
Kanderad frukt- och nötblandning2,5 dl strösocker 2,5 dl vatten 1 msk glykos 8 krm ättiksprit 12 % 200 g blandade nötter (naturella) 200 g torkad frukt, skuren i små bitar (t ex tranbär och aprikoser)
nötter/ pecan, valnötter, mandel, cashewnötter salta. Bryt nötterna och toppa med. Fluffig Vit Chokladmousse med Socker Hallon och KanderadeNötter ca 4 pers
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.