Nu är det ett tag sedan jag gjorde dessa för tidningen Journal Chocolat och det är väl dags att de hamnar här på bloggen så att fler möjlighet att gotta sig med en "pots de crème" såhär på höst-/vinterhalvåret
Men jag kallar det Candy Apples eftersom de är gjorda med en mix från USA, ett knallrött socker som blandas med vatten och kokas till en karamell och sedan rullas äpplena i det och när de stelnat är det bara att äta upp
Äpplen, salt karamellsås och smuldeg på muscovado socker. (The sugar will go from white, to yellow to light amber, medium amber and then dark amber - a kind of reddish brown)
Peel and core the apples, dice them and put in the pot. Saute the onion and garlic, and then add the chicken and fry everything in the pot, seasonwith pepper and tarragon
Inte på "bull-humör" är väl enklast att förklara det med. Har nog också drabbat lite av någon slags "anti-kanelbullensdag" som flera drabbas av förra året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.