Knåda degen kraftigt i några minuter så att glutentrådarna blir starka. 25 g jäst 2 dl vatten, fingervarmt 2 msk olivolja 3 tsk salt ca 5–6 dl vetemjöl. Grädda brödet mitt i ugnen i 12–15 min eller tills det fått fin färg. 25 g jäst 2 dl vatten, fingervarmt 2 msk olivolja 3 tsk salt ca 5–
Med min nya favorit mix för lite sötare bröd – Schärs Mix C så blir det väldigt fin smak. Degen ska kännas lösare och ordentligt kletigare än vad du föreställer dig – heller för kladdig än för fast
Hanterar fortfarande en hel del smärta så försöker göra recept som inte kräver så mycket hantering. Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd
Läs också. Så snabbt gör du picklad rödlök – godaste receptet Syltade kantareller Ingredienser 1 liter kantareller 1 rödlök 1 dl ättika, 12- procentig 2 dl socker 3 dl vatten 2 lagerblad Gör så här Rensa kantarellerna och skär ner rödlöken i små klyftor. Lägg i svamp och rödlök i lagen och koka 4–5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.