Den uppgiften stod nämligen på min ”att göra”-lista under semestern. Är man svampälskare som jag är denna kantarellgrytan en riktig favorit i receptsamlingen
Hej vänner. Vad har ni för er i regnet. Eller ni kanske har bättre väder än vi. Jag har tvättat (skönt när locket på tvättkorgen går att stänga) och rensat lite i kontoret medan Stefan har tapetserat en vägg i vår walk in closet
Detta blev perfekt till en underbar ekologisk viltkorv från Mälardalen chark. Ingredienser, 4 pers4 viltkorvar1 litet huvud savoykål1/2 huvud kålrot1/2 rotselleri1 burk creme fraiche1 msk grovkornig senap2 dl äppelcider eller öl2 kvistar var av timjan, rosmarin och oregano Skalet från 1/2 citron2 ggr 1 tsk äppelcidervinägervitpeppar, örtkrydda3+1 msk olivoljaGör så här. 4 viltkorvar
Hej på er. Ber om ursäkt för dålig uppdatering, livet rullar på i rekordfart. Har en vecka kvar i skolan och har samtidigt börjat min introduktion på mitt sommarvikariat
Gå på en visning - det ger mer än att titta själv. Eftersom jag helst av allt lagar mitt julgodis själv köpte jag inget i den vägen men några viltkorvar av älg och hjort och J fick med sig en kittost
köttbullar och viltkorv samt olika sorts bröd utgjorde julbordet. I början tyckte vi det var jättekul att laga mat och experimentera, gjorde egna chokladpraliner med proffs-formar specialbeställda från Belgien, och gjorde eget hemgjort nästan allting
Helstekt hjortfilé från Torpa serveras med rostad rotfruktsbakelse, kryddig viltkorv, krämig savoy kål smaksatt med trattkantareller samt reduktion på Lyckans äppelmust
Färsk viltkorv. / Anki och Håkan Färsk viltkorv. Börja stoppa korven - lämna först ca 3 cm fjälster tomt innan du låter smeten gå i, efter ca 15 cm så lämnar du lite fjälster tomt igen och snurrar korven runt några varv så en ände bildas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.