Kantarellsoppa med löjromssticks
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • eller
  • 6 personer
  • 300 gram kantareller
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk smör
  • 1 dl vitt vin
  • 8 dl svampbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 tsk pressad citron
  • 200 gram kantareller
  • 1 mjukt tunnbröd
  • 4 skivor smal
  • 1/4 rödlök
  • 50 gram färskost
  • 50 gram löjrom
  • 1/2 ask smörgåskrasse
  • 200 grader varm
  • ugn cirka
  • 5 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.