Mörk choklad med karamelliseradekokosflingor, mandel och aprikos. Smält kokossockret i en stekpanna och stek kokosflingornatills de blir "karamelliserade" (blivitknaprig)
VARNING. Dessa bitar är alldeles för goda och du gör dem på egen risk. Perfekt är att köpa en påse med glöggmix på torkade tranbär och skalad mandel (finns på ICA) och hacka ner i smeten
Lite så är det med denna vansinnigt goda choklad och saltade karamelliserade popcorntårtan, det söta och salta tillsammans gör att man blirlycklig ända ini själen, och ni vet vad jag brukar säga att det kan intebli för mycket av det goda såhär i början på veckan
när det är helt smält, lägg imandlarnaichokladen blanda så att alla mandlarna täcks av choklad. använd sedan en gaffel för att fiska upp mandlarna och lägg ut dem en och en på plåten, utan att de klistrarihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.