Nu kanske inte Moma skulle hållamed mig om att dessa rätter är typisk karibisk mat, men smakerna påminner mig om när vi för ett par år sedan var på Tobago och Grenada
Ett recept till alla er som ocksåfåren massa äggvitor över hela tiden. Garnera med vispad grädde och små bitar av kladdkaka med rom och kola (se recept här)
Av dem gjorde jag enlitenflaska saft - ett önskemålfrån Affe. Det var jätte dåligtmed bär och många var fortfarande omogna så hem kom vi med bara någraenstaka deciliter
Av de spanska vita viner vi har testat påsenastetiden har det ofta framträtt någon märklig, oönskad eftersmak - i detta fall var det något oljigt som litet "lade locket på"
Steken skall fortfarande hålla ihop men vara så mjk så att man kan dra fibertrådar av kött frånden. Lägg ut parmaskinkorna påenplåtmedbakplåtspapper, lägg sedan över ett bakplpåtspapperen och en tung ex
Låtchokladsmeten svalna, och häll sedan över den i en kanna, så att du lättare kan fördela innehållet i exempelvis fyrtio småfyracentilitersengångssnapsglas
Garnera med äpple och kanelstång. Låt koka upp. 1råsocker. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Fyllning broccoli-, kassler- och fetaostpaj. Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och mångagångerinnehållerpajenäven bacon eller liknande
Oliv- och tomatpaj. Vispa äggvitor till hårt skum. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Ta ut plåtenmed röstin ur ugnen och låtden svalna. Här kommer det utlovade receptet påden fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept påigår (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.