Här kommer en krämig kasslergrytamed många smaker i. Koka upp och red av med maizena. Smaka av med paprikapulver, sambal oelek, salt, peppar och fond du chef
Idag blev det en kasslergrytamed tomat och paprika. Där hittade jag massor med goda GI recept som dessutom var väldigt lättlagade och snabblagade, perfekt på vardagarna, så dom fick bli stommen i min veckomatsedel
Hittade där i en stackars bit kassler och en kycklingfilé, kanske ingen höjdar kombo, men att göra samma gryta men med olika huvudingredienser i funkade kanon bra
Kassler äter vi väldigt ofta här hemma, här hittade jag ett recept med rosépeppar. Rosépeppar har en väldig speciell smak som kanske inte passar med allt
Skär kasslern i tjocka skivor och tärna den, stek den med smör i en järngryta. Smaka av och red eventuellt med Maizenaredning och servera med potatis eller ris
Jag hade ca 700 gr kassler1 pkt bacon650 ml kokosmjölk2 vitlöksklyftor3 msk tomatpuréCreole - kryddaingefära - kryddaSambal oelek - kryddaJag stekte först baconen tillsammans med vitlöksklyftorna som jag pressade. Sedan hällde jag i kokosmjölken ( 2 olika förp) i med tomatpurén och kryddorna
Smörfräs med curry tills grönsakerna mjuknat. Servera med tex. Fler recept med kassler hittar du HÄR >>. Kasslergryta smaksatt med curry - Receptet ger ca 4 port
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.