Till kvällsmat här idag gjorde vi en riktigt god kebabsallad. Kebabköttet och kebabsåsen kommer kommer från Skaraborgs chark och fågel, både köttet och såsen var riktigt god, hittade det på Willys
Kebabsallad är ofta det vi köper när vi köper färdig mat. Mmm så gott. Jag älskar det men har lite svårt för mycket fett i köttet så detta passade mig ännu bättre
Ikväll blir det hemmagjord kebabsallad med såsen från igår. Igår blev det grillad karre med gratäng. Jag skar den färska broccolin i buketter och skar även stjälken i skivor
I kväll ska vi äta kebabsallad/pizza med goda vänner. Gin och tonic har aldrig varit min favorit. Tycker inte om det beska, ogillar det beska helt enkelt
Skämt åsido, jag har varit borta halva helgen och andra halvan hade jag lillasyster på besök och då blev det tacosallad samt kebabsallad som inte kändes särskilt spännande att blogga om
Vild kebabsallad De små läggen som placerades i en lergryta igår serverades till middag idag. Det lilla djuret hade något för smäckra ben så det var inga större mängder kött men det som skars bort blev kalasgott - genom att strimlas och sedan brynas i olja och smaksättas med kebabkrydda
Hemmagjord kebabsallad hittar ni här. Alltid när jag varit ute och rest (även om det bara är en vecka) så börjar jag längta efter gamla favoriter i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.