FacebookTwitterPinterestGoogleE-postSkriv utMerPocketTumblrLinkedInRedditTelegramWhatsAppSkype. Servera ägget på det stektariset med en klyfta lime, koriander och prik nam pla
2 Tillsätt riset och stek tills det är varmt, vänd ner persilja. Till servering 1 Stek äggen i olja, med löd gula eller vändstekt. 6 dl kokt basmatiris
4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Kycklingbitarna måste bli genomstekta. Skölj riset i durkslag och låt det rinna av väl. Lyft sedan på locket och fluffa upp riset med hjälp av en gaffel, bred ut det i den oljade långpannan och låt det svalna
Tillsätt det kokta riset och stek i ytterligare någon minut under omrörning. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 196 1 gul lök. 2 msk raps- eller solrosolja. 5 dl kallt kokt ris
Tillsätt riset och stek tills det är genomvarmt men grönsakerna fortfarande är spröda. 4 portioner kokt kallt ris. 4 portioner kokt kallt ris 1 dl strimlad purjolök 1 dl fint tärnad paprika i olika färger 2 tsk fint riven färsk ingefära 2 tsk finhackad vitlök 0,5 tsk kinesisk soja salt och malen vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.