Förmedlatmed vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. Ansa och finhacka chilifrukterna. Man kan även göra en tomatversion av den nya sommarfavoriten mangochutneysås, som vi kommer fortsätta njuta av inpå hösten och vintern till fläsk och annat kött bland annat
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Fördela det grönsaker och aprikoser på ett fat. De allra största kan du skala av ett lager på så blir de inte så sega
Stekta äpplenmed banan och kokos. Krydda med kanel. Blanda äpplenoch bananer i en skål. Stek stora tärningar av äpple i kokosolja tills de mjuknar lite
Piffa upp buffén med färgglada frukt- och salladstallrikar som placeras ut lite varstans på bordet. Idag har jag varit iväg och ätit pannkakslunch på Pannkakshuset i Tolg med jobbet, och det var riktigt mysigt verkligen
Skär ½ äpple/platta i tunna halvmånar och lägg omlott i en cirkel ovanpå marmeladen. Ringla sirap, gärna lönnsirap, över och servera med en kula vaniljglass
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
tillsätt rotfrukter, kryddor, vin och buljong. Höstgryta på älg med enbär, lingon, rödlök, äppleoch kantarellerKlassisk gryta på älg som fått koka i rött vin
Kärna ur ett äpple - behöver inte skalas - och skär i tärningar och lägg i skålen. lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål
Den äter jag på språng medan jag tar mig till ett kundbesök. Igår kväll lagade jag en thaikycklinggryta till middag och salladen som jag gjorde till den toppade jag med apelsin
Häll upp chutneynpå väl rengjorda glasburkar med tillhörande täta lock. Jag letade upp flera olika recept påchutney som jag sedan lät mig inspireras av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.