Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesan och salt medan de fortfarande är varma. Man kan ha dem till så mycket - som de är i sallader, till hummus, till falafel, som bas i tårtor, och som nu till snacks
Ingredienser Portioner. 4 2 förp kikärter (à 390 g) 150 g vitost i bit (20%) 200 g färsk spenat 250 g pajdeg 6 ägg Att ha hemma 1 msk olja 4 dl mjölk 1/2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
Tänkte tipsa om mina favoriter nämligen kikärtor med vitlök och persilja, så gott och nyttigt. Godmorgon, snart bär det av till jobbet men innan det lite träning och en liten titt in här
Sparar både tid och pengar att inte åka hela vägen fram och tillbaka till stan två dar, plus att jag får sovmorgon förstås och kan hjälpa Johan lite med bokföringen i övermorgon, eftersom jag säkert blir helt klar med skoluppgiften på några timmar imorgon förmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.