Sött, saftig köttmed mycket smak, krispiga grönsaker och fantastisk fruktighet från. ) Bulgogi kommer ju som många vet från Korea, en rätt med ca tusen år (
Serveras med kokt potatis eller ris gärna med en sallad. Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
I det här receptet tillagas köttetmed lime, vilket ger en härligt frisk smak. Den här gången blev det en kubansk variant med lime där jag använde fläskkarrén från min veckohandling
Det här med att steka kött är inte alltid helt enkelt. Tänk bara på att fläsk och kyckling ska vara genomstekta, medans nöt, vilt osv inte behöver vara det alls
En variant på biff med lök, fast utan biff och med fläsk istället. Recept hittar du här –> och här –>. När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan
( Jag använder en form med galler, blir perfekt). 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter. 4) Rulla in i grillfolie, med ändarna böjda neråt, för att vätskan ska rinna ut. 6) Skär i skivor innan den ska stekas, eller hyvla med osthyvel
Blanda maizena med vatten till en redning. Skiva kött i tunna bitar. Smaka av med salt. Alla recept som jag använda soja jag har använt (soja med svampsmak ) man kan handla på asiatiska affärer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.