Använd dig av en form med avtagbar kant. Mixa mandeln. 200 gram mandel 4 ägg 1,5 dl socker 2 msk potatismjöl 4 dl frusna hallon 1 msk potatismjöl till hallonen Gör så här. - Läs hela inlägget här 200 gram mandel
Ljummen med glass eller vispgrädde. Hade inga nötter som receptet angav utan fick använda mandel i stället och den tilltänkta mörka chokladen fick bytas mot Marabou mjölkchoklad som gömts från gottesugna små fingrar
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Jag gjorde dock om receptet en aning, och istället för mandeloch kokos använde jag pofiber. Perfekt för alla som inte tål mandel (nu är visserligen inte mandel en nöt, men många tror jag är allergiska mot båda)
Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. chokladtoppingen över kladdkakan. Täckt med krispigt täcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.