Jag tycker att det ska göras med äkta vaniljstång och vispgrädde och ha ett ganska tjockt lager med karamelliserat socker högst upp som man knackar hål på med skeden
Har i veckan ätit den både som middag och då med vispad grädde och hallon. Här kommer mitt recept på denna rätt som alltså fungerar både som efterrätt, mellanmål och middag
Tiden kan så klart variera beroende på äppelsort, storlek och ugnstyp. ) Njut med en kopp kaffe och kryp upp i soffan med en filt och en bra bok eller ät som efterrätt
Den här kokoskolasåsen är sagolikt god till alla slags fruktsallader, men också till glass, eller varför inte till amerikanska pannkakor om man riktigt vill lyxa till det
Stick en vass kniv i låret för att kontrollera att köttsaften är klar och genomskinlig. Smält smör till pensling och blanda med resten av ingredienserna
Kul med en överraskning och vilka fina muffins. Ikväll var jag tvungen baka något till Savannah då hon har inte fått nåt gott länge och ville överraska henne
Börja med kokosflarnen. Smält smöret och blanda det med kokosmassan och apelsinskal. Blanda med bären. Klicka ut till 12 kakor på bakplåtspapper. Platta ut dem till ca 5 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen tills kakorna börjar få färg, ca 8 min
En tunn och krispig botten med mascarpone, vit choklad och björbär. I konceptet ingår pizzabak till lunch i bageriet, recepten på deg och tillbehör hittar du i det här inlägget
GINO med chokladglass - så simpelt men ändå så gott. Vad kan de ha ätit till efterätt. Ni som har följt mig här ett tag vet att det är omöjligt med min sketna gasugn men varmt och gött blev det i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.