Kålpudding är enkelt och likaklassiskt men också en maträtt som går att variera mycket. Sök på orden “kålpudding recept” och du får fram massor med recept
Jag håller på med en litenrensning här hemma innan det är dags att fylla på kyl och frys igen så dagens frukost betår av en klassisk äggröra med bacon med även några bitarbroccoli och en bit fröknäcke med litekrämigbrieost på
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vifaktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera inmiddagentillsi morgon när det är "fiskätardag"
Receptet kom i senaste bakboxen och vi har FredrikNylén att tacka för receptet. Rulltårta, denna goda skapelse som går att varierai det oändliga vad gäller smak på kakan och på fyllningen, en riktigklassiker
En krämig och smakrik glass tillfrukost som smakar som saftig morotskaka - utan allt det onyttiga. Idag hade jag just den müslin som topping på min bananglass i en helt ny smak
En klassikertill jul är godiset Juleskum. Skumtomtar äts väl i de flesta hem ijuletid. Skumtomtarna kommer som god tvåa, bara julskinkan rankas som viktigare
Bakade ju ett underbart gott glutenfritt bröd häromdagen, som du hittar här Ungarna tyckte det var i "nyttigaste laget" (eftersom det var grovt med solrosfrön och physsiliumfrön
SJÄLVKLART ville jag testa att göra min gamla favoritinytappning. Men, det finns ju så många både goda och hälsosamma alternativtill vetemjöl, och med inspiration från den härliga boken Den NYAGI-metoden av Ola Lauritzson och UlrikaDavidsson har jag börjat experimentera med olika pajrecept
Att servera nya rätter tillsammas med gamla godingar ökar chansen att ditt barn ska äta upp. Minkompis Sara bad mig att göra en veckomatsedel med enkla middagsrecept som går hem hos barn
På Konsum har de för ett tag sen en liten receptbroschyr med vanliga standardrätter inytappning. Och att förnyasina standardrätter är ju inte fel, utan kan göra vardagsmaten literoligare
Jag tror att, -om inte varje dag så åtminstone ett antal gånger iåret upptäcks och skapas det nya maträtter som senare kankomma att bli både intressanta och välkända rätter, rätter somman känner igen och kan komma ihåg som ett slags traditonsmatmed anor och historia när det väl blivit aksepterade ochförekommiti en längre tid
Jag blev bjuden på restaurang av mannen och även om jag älskar att laga mat är det ju bara såååå underbart skönt att få gå ut och välja god mat från en meny och sedan bara bli serverad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.