Knaperstekt sej med bondbönor i tryffel, rödbetsfondant och ängssyra
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g sejrygg med fjällat skinn
  • 1 liter vatten
  • 100 g salt
  • 1 msk skirat smör
  • Bondbönor i tryffel
  • 4 dl grädde
  • 1 schalottenlök
  • 500 g bondbönor, färska ospritade eller 150 g spritade
  • 1 msk smör
  • 20 g gotländsk tryffel, alternativt italiensk eller fransk
  • salt och vitpeppar från kvarn
  • Rödbetsfondant
  • 2 stora långa rödbetor av typen Forono, det också bra med jätterödbetor
  • 400 g smör
  • vatten
  • 2 tsk salt
  • Ängssyra
  • 200 g ängssyra, alternativt spenat och 2 msk citronsaft
  • 1 dl fiskfond med kraftig smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.