Ja, då har jag också testat att göra fröknäckebröd a´la LCHF. Viktigt dock att torka dom tillräckligt länge i ugnen efteråt så knäckebrödet blir sprött
Här kommer receptet som jag alltid tjatar om. Receptet kommer från Birgitta Höglunds blogg som ni hittar HÄR1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön1/2 dl hela linfrön1 msk fiberhusk2 msk pofiber1/2 dl kokosfett2 1/2 dl vatten1 tsk flingsaltSätt ugnen på 150 grader (ej varmluftsläge)Blanda ihop alla torra ingredienser, smält sedan kokosfettet i en kastrull
Smaskiga bröd som är lchf-vänliga. Ostfrallor4 st. 3 ägg3dl riven ost2 msk fiberhusk1 1/2 tsk bakpulver. Vispa äggen pösiga och blanda i övriga ingredienser
Vi har ju vår lilla kvällsritual då vi tar oss en kopp te och ett par kex eller knäckebröd med ost och det drar med sig lite jobb eftersom sådana kex inte kan köpas
Pitabröd serveras till nästan allt på Cypern. LCHF Pitabröd . Ingredienser 4 ägg 8 msk cremè fraiche. 2,5 dl mandelmjöl2 msk pofiber 2 msk fiberhusk 4 msk olivolja 2 tsk bakpulver 1 tsk salt Gör så här Vispa ägget poröst
Mumsig LCHF-pizzaÅh, vad härligt med helg och sol i kombination. Jag har precis avslutat frukosten (eller ska jag säga brunch med tanke på att klockan faktiskt är efter tolv) på uteplatsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.