Snitta köttet lätt på båda sidor och lägg ner det i en plastpåse tillsammans med marinaden. Tryck försiktigt på potatisen med en sked eller med handflatan så att den krossas lätt
Jag tänkte bjuda er på min version av cheesecake som jag och min goda vän och kollega Andreas Brettmark tog fram ihop och körde som lunchdessert på Restaurang Vatten Gourmet & Cafe
de yttersta bladen från brysselkålen och vänd upp med olivolja och. fri från hinnor. Då jag under hösten har arbetat med norrländska råvaror så som röding, ren och hjortron blev ett ett av årets nya inslag en norrländskinspirerad carpacciopå ren
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Salta och peppra läggen och fräs i en stekpanna. Slå på vin och häll påmed vatten så det täcker. Servera gärna medtrattkantareller, pumpa och en mandelpotatispuré
Slå på olja och kokande vatten och blanda väl. Alla tidigare KockensTips. Bred ut smeten med en slickepott så att den sprids jämt och täcker hela bakplåtspappret
Det betyder ju inte att den inte passar in någon annanstans eller i ditt kök. Den smakar ju alldeles underbart och passar in just på vår restaurang alldeles utmärkt
Jag serverade laxen med lite apelsinmarinerade betor, emulsion på brynt smör och krasse. Nu är sommaren slut och alla är förmodligen tillbaka på jobbet
Fräs alltsammans i en het panna tills fläsket, kålen, löken fått bra färg. Lägg upp i en djup tallrik med grönsaker som du själv uppskattar men tänk på att använda mjälla och inte för smakrika grönsaker så att dom inte tar över din härliga buljong
Dra kastrullen från värmen, lägg på locket och låt svalna. fiskben från vit fisk. Spola hastigt av grönsakerna med kallt vatten så att kokningen avstannar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.