Att äta mer grönt ligger helt klart itiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspireratill ett grönare liv
Kokning av lutfiski ugn. Lägg fisken med skinnsidan nedåt i en ugnssäker form med höga kanter. Servera lutfisken med såsen, kokt potatis, kryddpeppar, grön ärtpuré och eventuellt stekt bacon eller stekt fläsk i små tärningar som man gör i Bohuslän och i Norge
Att äta mer grönt ligger helt klart itiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspireratill ett grönare liv
Att kokaskinka är inte svårt alls och kräver bara ett fåtal ingredienser. I dag kör vividarei vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet
Gör små kringlor av degen och släpp ner i en kastrull med kokande vatten. Smält smöret i en kastrull. Smula jästen i en bunke och tillsätt degspadet, rör tills jästen löst sig
Koka upp och låt sjuda några minuter. Fläskkotletter ikrämig tomatsås. Stek kotletterna iolivolja på båda sidori en stor stek panna (stek dem i omgångar), salta och peppra
Eftersom jag aldrigkokat musslor tidigare var Linda och henne familj med och fixademiddagen. I fredags fyllde Anders år och det firadevi med att äta kokta musslor med aioli och sötpotatispommes
Låt lagen svalna, ta upp dillkronorna. Koka upp vatten, salt, socker och öl. Tina de frysta kräftorna något och häll bort så mycket av den gamla lagen som möjligt
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. För det är så man gör, eller hur, om man inte köper den färdigkokt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.