Så i helgen blev det en riktigt saftig och god choklad ochkokoskaka med mjölkchokladganache. Mjuka kakor är hans favorit och då och då får man vara lite snäll mot honom också
Så idag blev det en riktigt saftig och god choklad ochkokoskaka med mjölkchokladganache. kokos,. Mjuka kakor är hans favorit och då och då får man vara lite snäll mot honom också
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Jag har fått önskemål om att göra bakverk utan vetemjöl och eftersom jag själv egentligen bör äta glutenfritt så tyckte jag det kunde var kul att försöka hitta något gott recept utan gluten
Smörj och bröa en sockerkaksform. Smält smöret och låt det svalna något. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt kesella och mjölet blandat med vaniljsocker, kakao och bakpulver
Krämig kokosmousseoch en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Går att variera med tillbehör som vispad kokosgrädde, nicecream, bär eller annat du tycker om, men passar också bra bara som den är då den är både smakrik och saftig
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.