Om Du är precis som jag "sockersanerad" kommer Du att älska de här bountybollarna. ) Den lena och milda kokosfyllningen blandas ihop med den mustiga chokladsmaken i Din mun
Inför kommande helgs festligheter har jag bakat biskvier. Små godingar som jag bakat många gånger. Den här gången med alla gästers preferenser i åtanke blev de mer åt LCHF-hållet
250 g keso naturell 2 ägg1 1/2 msk fiberhusken liten nypa salt Mixa samman alla ingredienserna i en bunke till en slätt smet och stek sedna plättarna i rikligt med smör. 1 1/2 msk fiberhusken liten nypa salt Mixa samman alla ingredienserna i en bunke till en slätt smet och stek sedna plättarna i rikligt med smör
Hittade detta recept på lchfrecept och gjorde om det pyttelite. LCHF kärleksmums (Snoddas) Recept för en plåt 20x30Botten3 ägg1 dl sukrin melis0,5 krm stevia1,5 dl mandelmjöl2 tsk bakpulver1 krm vaniljpulver4 msk kakao1 dl grädde75 g smält smörGlasyr100 g mörk choklad minst 70%1 dl vispgräddeTopping1 dl KokosflingorSätt på ugnen på 175 grader
Enligt receptet så steker man i smör men jag gjorde som jag alltid gör när jag steker pannkakor/plättar/våfflor, jag blandar det smälta smöret i smeten, då behöver man inte hålla på och smörja laggen hela tiden
Idag är förhoppningsvis sista dagen med plugg. Jag håller på att skriva på en restuppgift till skolan. När denna är inlämnad och klar kan nedräkningen mot examensdagen börja
1. Häll alla ingredienser i en kastrull och koka på svag värme i cirka tre minuter. Rör om då och då. 2. Servera med kokosmjölk, hackade hasselnötter och flytande honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.