Jag älskar pannacotta, och ville göra en lite nyttigare variant så jag gjorde den på kokosmjölk med en smak av lime och vanilj, och så marinerade jag lite frukt i en marinad på kokossocker, vanilj och vatten som fått koka ihop
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Blanda samman mjöl med kokos, bakpulver och vaniljsocker. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, och beströ den med kokos. 2 dl tropisk fruktjuice. 3-4 msk tropisk fruktjuice
Ingredienser Portioner. 4 1 liten banan 250 g fryst mango 1 dl fryst eller färskt fruktkött från passionsfrukt 3 dl naturell yoghurt (3 %) Lägg till i inköpslistan
Dagen till ära hade jag bakat en smaskig tårta med mustig kladdkaksbotten och len fruktig mousse som passar lika bra till dessert om man hellre vill det
Blanda samman mjölsorterna med bakpulver. Sikta över florsocker och garnera med exotiska frukter. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter, gärna med löstagbar kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.