Häll smeten över chokladbotten och bred ut jämnt. I samband med detta så tittade vi in hos Emelies föräldrar och blev bjudna på en Choklad- och kokoskaka
Bred ut kakan i långpannan med bakplåtspapper. Häll kokosflingor, sirap, socker, grädde och smör i en kastrull och sätt på plattan på medelvärme och rör om när smöret smälter så det blir en jämn smet
Jag bakade den i två mindre former delade dessa och varvade bottnarna med en swiss meringue butter cream på choklad som jag hittade hos Danielle på Heavenly Cupcake
Man bakar i långpanna, jag gillar sånt då det blir många kakor med (oftast) lite jobb. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med chokladmjölken. Denna chokladbotten blir väldigt saftig och god och har helt klart blivit en favorit här hemma
Jag bakade den flera gånger i somras och hade med på diverse utflykter. I toscan brukar jag också använda muscovadosocker därför att det fungerar precis lika bra och för att jag har mängder hemma att göra av med
Mörk chokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Kommentarer
janet.bm.johansson
Super God!!
Logga in eller Registrera för att kommentera.