Vi har en del konjak i huset just nu och Peter uppmanar mig att göra av med en del, så nu har jag provat en konjakssås (snart kommer en chokladfontant med konjak också)
Hjortbiffarna passar perfekt till konjakssåsen. Egentligen är det en vanlig pannbiff med lite ugnsrostade grönsaker men det som gör det lite extra är att
Är det fler än jag som tycker att det råder fullständig mat- och bakhysteri på tv. Det kvittar vilken kanal man än tittar på så nog är det någon som står och inspirerar mig som är total matnörd
KYCKLINGBRÖST I KONJAKSSÅS. En riktig festrätt med kyckling som dessutom är mycket enkel att göra. Den mustiga såsen görs på grädde och crème fraîche, smaksatt med ädelost och konjak
En annan favorit är helstekt kalkon med konjakssås *slurp* som vi brukar äta i slutet av november men det skippade vi i år eftersom vi istället var i Versailles den helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.