Honung, färsk ingefära, rotfrukter och rosmarin trollar fram fantastisk smak på den helstekta och benfria fläskkotlettbiten, man kan också använda fläskfilé, men då måste man korta ner koktiden och jag tycker att det blir mera smak på skyn med helstekt fläskkotlett utan ben
Täck med plastfilm och låt köttet marinera i kylskåpet ett par timmar, eller över natten. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg i köttet skuret i strimlor
Rör ihop ochoch klicka ut på mackan. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Täck med plastfolie och låt köttet marinera i kylen ett par timmar eller över natten om du har tid. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg i köttet skuret i strimlor
Idag bestämde jag mig för att trotsa förkylningen och göra lite roliga saker. Jag har besökt flera blomaffärer och planterat sommarblommor, örter och tomatplantor
I kväll lagade jag Koreansk Rostbiff med Kimchi och sesammarinerad gurka. Det har varit en tid med lite mindre inspiration, tid, ork och lust för matlagning och då kände jag att matkasse var en bra lösning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.