Kör med mixern till ett skum bildas. Riv vitlöken och blanda med några matskedar olja. Det här är en av de godaste såser/krämer man kan servera tillkött eller fisk – den libanesiska vitlökskrämen
Rör smöret smidigt med övriga ingredienser. Det här passar till både kött och fisk. Min Café de Paris-krydda innehåller inget salt, så därför tillsatte jag det
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick tillfiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås tillfisk, faktiskt
När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.