Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. Så nu blir det inlägg om rullar igen. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Oj, det är snart fyra veckor sedan jag gav ifrån mig ett livstecken här i bloggen. Ni som följer mig via Instagram har sett att jag inte bara petar navelludd hela dagarna utan faktiskt haft fullt upp
Paj hör ju en kräftskiva till, så det fick det bli. Man kanske kan tro att man i Glommen äter kräftor varje helg, men så är det i alla fall inte för oss
Det är ju kräftsäsong nu i allra högsta grad, och kräftskivan är så klart på tapeten. Jag har ju i flera dagars tid tipsat om lite olika tillbehör till kräftskivan och hoppas att ni kunnat hitta inspiration i mina små tips
Men jag tröttnar aldrig på grytor. Kanske den mest praktiska och goda maten man kan göra. Man kan variera den precis hur som helst efter smak och vad man har att tillgå
Härliga soliga fredag. Och snart är det helg. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Hej igen vardagsmaten. Nu är vi hemma. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Jag har nog lite svårt att få nog av karréstekarna så här års och i samband med att plastpöjken var sugen på att laga mat tillsammans en söndag som denna så passade steken helt underbart bra
Förra helgen hölls årets kräftskiva hemma hos bästa familjen Jansson. . Nu har det blivit en riktig tradition, trots att stilen i år var inte alls traditionell när det gäller kräftskivor
Efter vintersolståndet fick jag kombucha av Österlenhäxan Shaeen Svanede. Kombucha sägs hr en avgiftande och renande effekt på kroppen, samtidigt som det enl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.