Kräftskiva på tu man hand.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kräftlag till ett paket kräftor
  • 1 paket halvtinade kräftor (låt tina i kylen ca 24 timmar)
  • 3 liter vatten
  • 33 cl porter
  • 1 dl grovt salt (utna jod)
  • ½ dl halvtorr sherry
  • 2 msk råsocker
  • ½ gul lök
  • 30 dillkronor Koka upp vatten, porter, salt, sherry, socker och löken i en stor gryta.
  • Lägg i dillkronorna och ta grytan från värmen.
  • Låt lagen kallna och ta ur löken.
  • Lägg kräftorna i lagen och låt dom stå i kylen till nästa dag och dra åt sej de goda smakerna.
  • Västerbottenostkex ca 15 stycken
  • 1½ dl vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.