Blanda allt och smaka av med kryddorna. Dela och gröp ur avokadon. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipp till persilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljan inåt
Allt du behöver är 3 ingredienser RECEPT 1 PORTION 1 avokodo 3 msk kakao 3 msk grädde (kan ersättas med vatten) lite agave sirap Mixa och ställ i kylskåpet en stund. Toppa med kokos (Jag spritsade min men går ju minst lika bra att bara sleva upp den) LYCKA TILL 3 ingredienser R
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Avokado"smör" med vitlökssmak. Den här härligt gröna röran är precis lika slät i konsistensen som mjukt smör, samtidigt som den innehåller alla avokadons hälsofördelar
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. 2 st avokados. Skiva löken till ringar och lägg tillsammans med tomater på bakplåtspapper i ugnen, 200 grader i 15-20 minuter, eller tills löken fått färg och tomaterna spruckit. 2 st avokados
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.