Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen. Trots fåtalet kryddor blir det en härlig smak av spiskummin, ingefära, vitlök och kummin
SMASKENS recept jag länkat till är för grillad polenta men vi åt en riktigt krämig variant av den. Jag har ätit polenta med bland annat het tomatsås, freestajlad från besöket hos Annika, med riven zucchini och belugalinser och med stekt svamp
En krämigtomatsås gjord på Zetas plommontomater, krämig kokosmjölk och garam masala. Sen satte jag in gjutjärnspannan i ugnen tills äggen stannat men fortfarande var krämiga
Silkestofu ger både extra proteiner och krämighet åt tomatsåsen. Tyvärr innehöll merparten av recepten ost och/eller nötter men denna tomatsås blev en succé
Ugnsfalu med krämigtomatsås, 4 portioner. Onsdag, mitt i veckan, och här kommer ett alldeles perfekt vardagsrecept flygande genom sajberrymden – ugnsfalu
Gjorde en typ Tabbouli på quinoa till, blev krämig och god. Gjorde en variant på "Italienska köttbullar i tomatsås", så det blev lite typ Turkiska köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.