Vurmat. B. A. R naturlig krog & vinbar. Adress. Erik Dahlbergsgatan 3, Malmö. Kontakt. 040-17 01 75, barmalmo. se. Det sägs att det bästa sättet att lyckas är att lyckas
nuIngredienser1 kg älgfärs500 g fläskfärs250 g rimmat sidfläsk2 röda chilipepparviltkryddapaprikapulversaltpeppar2 vitlöksklyftor1 gul lök5-7 krossade enbär
Här ett tips på hur du lyckas med den perfekta fårsteken eller fårfiolen till påsken. Obligatoriska tillbehör blir givetvis kålrot, morot, lök, palsternack, rödbeta, vitlök och en massa örter samt rödvin och kaffe att dränka hela fiolen/ steken med
Bananpannkaka har funnits ett tag, men om vi ska vara ärliga kommit till oss först nu. Vi hade ingen aning om att man kunde göra pannkakor på bara banan och ägg
Idag lagar vi helstekt fläskytterfilé i ugn. Lär dig hur du helsteker. FLÄSKYTTERFILÉ. När du ska helsteka fläkskött i ugn passar just fläskyttern perfekt
Även om jag är rädd att det beror på mitt genetiska arv så hoppas jag att det inte är så, men i så fall är jag glad för den kunskap jag har om kost och då är det bara jag själv som kan påverka det
Min nötta och lite småbuckliga form har gått i arv från min mormor, som drev bageri i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet, och jag tycker det är så mysigt att använda den och tänka på alla de gånger som mormor och sedan min mamma har bakat sockerkakor i den
Skäm bort dig själv med härliga brownies. Choklad och nötter det är som bäst. BROWNIES. Brownies är superlätta att göra och perfekta när man vill baka något gott
Solen lös med sin frånvaro direkt in genom sovrumsfönstret den där måndagsmorgonen i höstjuli. Utanför stod träden näst intill i horisontellt läge och visst fanns det lite fagra vattendroppar i luften som vackert blåste förbi och formade små mönster på mitt fönster
M hade i sin tur på sig min "gravidklänning" som gåt till arv till henne och hemma håller jag på att samla högar med kläder till min syster som väntar barn i höst
Detta bevisar att man inte måste har de klassiska tillbehören till det grillade så som sallader och salsor utan kanske är det dags att ta tillbaka det gastronomiskaarvet men att förnya det ett snäpp
Bologna som är Italiens gastronomiska hjärta levererade verkligen god mat överallt, det sägs att det serveras lika god mat på vilken trattoaria den än väljer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.