Krispiga choklad- och jordnötssmörs cookies
Milda.se
Milda.se

Krispiga choklad- och jordnötssmörs cookies

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,25 dl Milda flytande margarin
  • 1 dl rårörsocker
  • 3 msk ljus sirap
  • 3 msk Skippy chrunchy jordnötssmör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 5 dl vetemjöl
  • 3 msk kakao
  • 100 g saltade jordnötter
  • grovhackade

Beskrivning

    Sätt på ugnen på 175 grader.

    Vispa samman margarin och socker i en skål. Tillsätt sirap, jordnötssmör och vaniljsockret i margarinblandningen och rör om väl.

    Tillsätt mjöl, kakao och jordnötter i smeten och vispa samman allt till en kladdig smet.

    Forma smeten till valnötsstora bollar och placera ut på en ugnssäkerplåt med ett ark bakplåtspapper på. Se till att lägga bollarna med avstånd ifrån varandra.

    Använd baksidan av en gaffel och platta till bollarna något.

    Grädda kakorna i mitten av ugen i 12-15 min. Låt dem sedan svalna på galler.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.