4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Skär bort det träiga längst ner på sparrisen. Dela varje sparris på fyra och strimla baconet. Strö sparris och bacon över de rostade grönsakerna efter 20-25 min och rosta 10 min till. 125 g Sparris Färsk
Men man kan även göra krispiga sötpotatis pommes utan fritös. Krispiga sötpotatis pommes, 4 port. Ugnsrosta sötpotatisen i ca 30-40 minuter eller tills de blir krispiga
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Bryt eller skär av den nedre träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisarna med olivolja och grilla runt om i 5-7 minuter, var försiktig så de inte bränns. 2-3 knippen sparris
Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. 1 knippe grön grön sparris (450 g). Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
I påskas gjorde jag en smarrig tårta ska ni veta. Jag är inte en sån som inte gillar sötsaker. Nä, jag gillar verkligen sötsaker och har väldigt svårt att tacka nej till en kakbit
Nu har jag det bästa receptet till er för att få riktigt krispiga och goda sötpotatispommes. Belive me jag har provat 100 olika recept och detta blev absolut bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.