1. Skär kycklingen i avlånga bitar. Pensla med ett uppvispat ägg och vänd bitarna i sesamfrön. 2. Dela tomaterna på hälften, skär avokadon i bitar, skiva löken tunt och tärna mangoköttet
Börja med salladen. Skala, dela, kärna ur och skär gurkan i tärningar. Skär rädisorna i kvartar. Rör ihop fisksås, socker och limesaft och blanda med gurka, hackade jordnötter och rädisor
1. Mangosalsa. Blanda sojabönor, mango och finhackad chilipeppar i en skål. Skala och riv ingefära så du får ca 1 msk och skölj och riv limeskal från en 1/2 lime
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Det var såå gott så jag satt och njöt av varje tugga. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen
Sätt ugnen på 200 grader. Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare. Häll i det smälta margarinet och kör till en smulig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.