Den hade jag skurit i klyftor, vänt i rapsolja smaksattmed vitlök, samt ljus soya. Ni får helt enkelt stå ut och kanske till ochmed köpa er lite vildsvinskött av en snäll jägare i er närhet
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Skala äpplena, skär bort kärnhuset och dela i små bitar
Min svärmor brukar göra supergod krusbärsmarmelad, så i år tänkte jag att jag också skulle testa. Skär vaniljstängerna på längden och skrapa ur fröna med en kniv
Jag blev serverad glass smaksattmed brynt smör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
Antingen lindar du in dem i en bit obehandlat bommullstyg och låter knytet koka med i grytan eller så låter du helt enkelt bli att rensa bort kärnorna och fiskar i stället upp dem ur marmeladen när du häller upp den i burkarna
Sältan från hummern och beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Skär bort skalet på grapefrukten och skär ut segementen (filéer) med en vass kniv
Ta kastrull från värmen och rör ner socker och citronsaft. Ställ bort från värmen och rör ner vaniljsocker och fruktpektin, häll upp på väl rengjorda och atamon-sköljda varma burkar
Smaka av med salt, svartpeppar och kycklingfond. Hacka schalottenlöken och pressa vitlöken. Blanda såsen med pastan och strö över limezest, riven parmesan och resterande baby spenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.