Gubbröra är en klassiker, perfekt att göra på rester efter en sillunch. Skiva äggen och servera röran på knäckebrödsbitar eller som en härlig lunchmacka med en isande kall öl
Jag börjar nu min tjänst som kokerska/barnskötare på ett litet föräldracooperativägd förskola där ekologiskt, närproducerat är i fokus när det kommer till matlagningen och inget hel- eller halvfabrikat får komma innanför dörrarna
Sallad på karré med kryddig vinägrettPortioner. Kryddig vinägrett. Ringla den kryddiga vinägretten över. 100 g blandad sallad 4 st salladslökar 6 st rädisor 100 g sockerärtor 8 st sparrisar - hyvlade Kryddig vinägrett. Lägg den på ett ugnsgaller med en plåt under och stek i 130° varm ugn i cirka 5 timmar. 100 g blandad sallad 4 st salladslökar 6 st rädisor 100 g sockerärtor 8 st sparrisar - hyvlade Kryddig vinägrett
4 700 g flankstek 2 krm malen spiskummin 1 krm chiliflakes 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 2 rosmarinkvistar olivolja eller smör till stekning Sallad 2 päron 2 röd- eller polkabetor 65 g bladsallad 250 g björnbär 200 g getost 2 tsk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 3 msk olivolja 2 krm salt 2 krm svartpeppar 1 dl valnöt 2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.