Skär fikoneni små bitar. Vispa ägg och rörsocker pösigt. Vispai morot, olja och apelsinskal. Blanda mjöl, salt, bikarbonat, bakpulver och kryddor och vispai smeten
Kakan är gudomligt god om man gillarkryddigheten. Detta recept är hämtat från Leilasreceptsamling. Det gör vi och dessutom är den så saftig att man nästan inte kan sluta äta av den
Kakan är gudomligt god om man gillarkryddigheten. Detta recept är hämtat från Leilasreceptsamling. Det gör vi och dessutom är den så saftig att man nästan inte kan sluta äta av den
Jag brukar passa på att köpa extra mycket närdet är extrapris på bland- eller fläskfärs. Då fryser jag in färsen i fryspåsar som platta paket, så är det snabbt och lätt att tina färsen när den behövs
Urgod morots kaka blev det idag. Så idag tänkte jag dela med mig av denna underbara recept till er. Kanske kan det vara något att bjuda på inför helgen
Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig. Skär korven ibitar och strimlapaprikan. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprikai pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. Jag följde Lindastips att skära kakan i rutor innanfrosingen lades på, vilket gjorde det betydligtmindrekladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Stek kycklingeni smör i en stekpanna. Lägg tillbakakycklingeni stekpannan. Fräs lök och paprikai smör i en kastrull, tillsätt crème fraiche, salsa, sky och fond och koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.