Krämig brysselkålssallad med stora vita bönor, tomat och purjolök
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till åtta personer på en buffé behövs
  • 750 g fryst brysselkål
  • 2 burkar stora vita bönor (400 g + 400 g)
  • 500 g körsbärstomater, halverade
  • 1 purjolök, strimlad
  • 1 knippe persilja, hackad
  • 1 knippe gräslök, hackad
  • 70 g blandad sallad
  • (Fling)salt och svartpeppar
  • Dressing
  • 2 ägg 2 msk pressad citronsaft
  • 1-2 vitlöksklyftor 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 1 dl rapsolja
  • 1 dl turkisk yoghurt (10 %)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.