En krämig pasta medskinka och gröna ärtor. fräs skinkan lite i en stekpanna och häll över grädde och ost så att det kokar ihop någon minut salta och peppra
150 g röktskinka eller kalkon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta 150 g röktskinka eller kalkon 3 dl tomatsås 2½ dl Kelda® pastasås mild ost 1 dl Arla Köket® riven ost mager
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt. Pastasåsen mycket god med mild citronsmak, kan mycket väl tänka mig att den även passar till skaldjur eller kyckling
Sätt på en kastrull med välsaltat pastavatten. Strimla sedan skinkan till mindre strimlor. Slanta purjolöken i tunna slantar, fortsätt med att skära tunna skivor av vitlöken och hacka rosmarin fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.