Ett par minuter innan servering skär du fisken i små munsbitar och låter den koka med ett par minuter, på samma sätt gör du i ordning musslornaoch lägger i vid den här punkten med om du vill ha i det
Kassera alla musslormed trasigt skal eller de som inte sluter skalet när du knackar på det. Soppan kan förberedas fram till att fisken ochmusslorna ska tillsättas
Nu blir det fisksoppa igen kära vänner. Jag har testat att göra soppan både med spenat ochmed rödbetsblast, både med bondbönor ochmed vanliga ärtor, och både med fryst tinad fisk och färsk dito
Gör jag en "helg" fisksoppa så brukar jag ha i både torsk och lax och även musslor men det här blev en "mitt i veckan" soppa som fick bli lite enklare helt enkelt
Smaka av med salt och peppar. Hacka lök,dela tomaterna på mitten, skala och tärna morötterna, strimla paprikan,dela broccolin i mindre bitar och lägg allt i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.