lagen och svalna. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
lagen och svalna. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Och så klart är min nya lekkamrat den svarta vitlöken med i leken. Guarkärnmjöl använder jag som redning för att det inte tass upp av kroppen och inte är lika skadligt som majsstärkelse men det går lika bra med maizena
Jag gillar bara hur smaken blir på sötpotatisen när den är kokad i kycklingfond, och varför skulle inte ni prova det gör den annars tråkiga maten både mer lättlagad och roligare när fler smaker är med i leken
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lagen. Så kommer vi till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan
sen lät den ligga i lagen och svalna. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Så till en ny kompott/röra till ”veckans matlåda”. Jag leker som sagt med veckans matlåda och leker fram en ny smaksättare till den annars tråkiga matlådan för det finns inget värre än att inte ha tid att laga mat varje dag och sen gå med den ursäkten till jobbet eller plugget och sen känna sig tvingad att handla något mindre näringsrikt från butiken eller kebabvagnen runt hörnet
ligga i lagen och svalna. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
in på hur mycket bättre jag tycker potatis är än ris och pasta men potatisen. skulle ha ett GI värde har inget med att göra när man äter potatisen med ett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.