4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Låt gärna valnötterna steka med kycklingen eller baconet (stek dem annars i smör i panna på spisen. Lägg majskycklingen i ugnsfast form, krydda med salt, peppar och olivolja
Servera biffarna med de rostade potatisarna ochkålsalladen. Kålsallad. Dela potatisen i skivor och blanda dem med olivoljan och rosmarin, krydda med salt och peppar
Stek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Strimla kycklingfiléerna, skala och skiva lök och vitlök, skiva champinjonerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.