- 500g kycklingfilé - 2 st grön paprika - 2 st röd paprika - 2 st gul paprika - 2 st gul lök - 1 kg Champinjoner - 1 st stark chili - 2 msk curry (mild) - 1 msk röd paprika (flingor, Stark) - 1 ½ msk salt - 1 msk MSG -. Läs hela inlägget 500g kycklingfilé
Skär paprikan i bitar och lägg tillsammans med kycklingen i en ugnsform. Häll över kycklingen. 425 kcal33,7 g protein18,1 g fett31,1 g kolhydraterKyckling i mango- och currysås, 3 port2 stora kycklingfiléer½ msk rapsolja½ msk smörsalt, peppar0,75 st stor röd paprika1 ½ dl matlagningsgrädde0,75 tsk curry½ msk sambal oelek½ pressad vitlöksklyfta½ dl mango chutney½ dl torrostade jordnötter (kom på det efter jag tagit bilden. Kyckling i mango- och currysås, 3 port. 2 stora kycklingfiléer
Kyckling och baconbiffar med currysås. Mixa kyckling och bacon ( om du inte kan mixa så hacka fint och smått) hacka löken och vitlöken smått, krydda med lite vitpeppar (ej salt
Det blev kokt kyckling i currysås. Jag hade rätt så mycket av kokt kyckling över från gårdagens matlagning som jag tänkte jag kunde använda till dagens middag
Satt i går kväll och funderade på vad jag skulle göra för lördags recept, om det blir fint väder så har jag inte någon lust att stå vid spisen… det fick bli allt i ett i ugn med kyckling och currysås
Jag har använt kycklinglår i det här receptet men har man tid kan man koka en kyckling eller höna och på köpet få en mustig buljong som kan användas till såsen
Kyckling i currysås samt brysselkål. Jag har ganska ofta lagat kyckling i grönpepparsås, otroligt gott och en bra maträtt att förbereda dagen innan för att sedan bara kunna stoppa in i ugnen när det är dags för middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.