Kyckling Currysås (Schlay karri)
Welcome To The Kurdish Kitchen
Welcome To The Kurdish Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 2 st grön paprika
  • 2 st röd paprika
  • 2 st gul paprika
  • 2 st gul lök
  • 1 kg Champinjoner
  • 1 st stark chili
  • 2 msk curry
  • 1 msk röd paprika
  • 1 ½ msk salt
  • 1 msk MS
  • 1 tsk matlagningsolja
  • 2 msk flytande margarin
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk matlagningsolja
  • 2 msk flytande margarin
  • 4 ) Lägg nu paprikorna i kastrullen, lägg först den gula och låt fräsa i ytterligare 2 min
  • 5 ) Lägg gröna paprikan i kastrullen och låt fräsa i 2 min
  • 6 ) Lägg röda paprikan i kastrullen och låt fräsa i 2 min
  • 7 ) Lägg i starka chilin över paprikorna och fräsa i 4 min
  • 8 ) Slutligen kommer champinjonerna in i kastrullen, låt stå på plattan i ytterligare 5 minuter
  • 9 ) Skär kycklingfiléerna i små bitar och låt koka i ca 10 minuter på hög värme. (12:an)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.